Зустріч з народним депутатом

22 листопада в приміщенні Коропської селищної ради відбулась зустріч жителів Коропщини з народним депутатом по 207-му мажоритарному округу Максимом Зуєвим.

Депутат який представляє партію “Слуга народу” поділився своїм враженням від роботи у Верховній раді, повідомив які вже є досягнення законодавчого органу цього скликання та вислухав, що хвилює виборців Коропського району та об’єднаної територіальної громади.

/Files/images/зуєв6.jpg

Головою Коропської районної організації проспілки працівників освіти і науки Свердловим М.І. піднято питання щодо виплати заробітної плати працівникам закладів освіти Коропського району та Коропської ОТГ. Зокрема станом на 22.11.2019 р. залишається не виплачена заробітна плата за жовтень та першу половину листопада:

  • технічному персоналу ЗЗСО Коропського району — 417,5 тис. грн;
  • педагогічним працівникам ЗЗСО Коропського району — 1038,4 тис. грн;
  • технічному персоналу ЗЗСО Коропської ОТГ — 571,1 тис. грн;

/Files/images/зуєв21.jpg

Також Народному депутату було задано питання щодо його особистого ставлення до поправок фракції “Голос” до Закону Україїни “Про загальну середню освіту” про скасування доплат педагогічним працівникам, 40-ка годинного робочого тижня та ін. На жаль Максим Сергійович ще не вивчив детально вказані поправки проте пообіцяв не приймати закони, які погіршують умови роботи та оплату праці педагогів.

/Files/images/зуєв1.jpg

Письмові звернення з овучених питань передані помічникам депутата, сподіваємося на сприяння у швидкому позитивному їх вирішенні

Кiлькiсть переглядiв: 842

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.