Повернутися до звичайного режиму

Футбольна команда Коропських освітян найкраща в області

21 травня відбулася обласна спартакіада членів Чернігівської обласної організації Профспілки працівників освіти. Коропщину представляла команда в складі: Серавіна П.В. Грицая М. О., Медведя М.В., Медведя А.В., Яцечка Ю.М., Березуєва М.В. Чуприни М.М. (міні футбол), Пилипенко Ю.М., Іллющенка С.І. (настільний теніс), Лебедя В.А., Шкурко О.Ю. (шашки), Мамра Л.М. та Ціленка В.М. (амрспорт). Наша команда в порівнянні з минулим роком не тільки не погіршила свій високий результат 7 місце, а й впритул підійшла до призерів. Заслужене четверте місце, бо лише 3 очки відділили від третього загальнокомандного місця коропчан.

/Files/images/P1030937.JPG

Дуже добре виступили тенісисти - 3 місце чоловіки (Іллющенко С.І.) та 7 - жінки (Пилипенко Ю.М) загальнокомандне - четверте. Серію перемог Сергія Іллющенка зміг зупинити лише переможець турніру з Чернігова і дуже прикро що доля звела їх ще до фіналу.

/Files/images/P1030958.JPG

В армспорті освітяни посіли високе 6 місце в категорії до 70 кг - 7 місце (Ціленко В.М) та в категорії більше 90 кг - 4 місце (Мамро Л.М), не дивлячись на те, що Леонід Михайлович на цих змаганнях вперше виступав у цьому виді спорту.

У шашках хоча і не зайняли високих місць, але до скарбнички команди також було додано 40 важливих очок.

/Files/images/P1040024.JPG

Ну і звичайно окрасою виступу нашої збірної стала команда з міні-футболу, яка виборола перше місце з 24 учасників. Усі футболісти виклалися на повну силу, проте хочеться відмітити гру нашого голкіпера Грицая М.О., який в п’яти матчах не попустив жодного м’яча у грі і лише один у серії пенальті. Також відмічу нашого форварда Медведя М.В., який забив гол у перший грі з командою Срібнянського району, і добавив ще два м’ячі в наступних матчах, у тому числі і красень гол «п’яточкою» у фінальному з командою Ічнянського району. А взагалі, майже кожен гравець футбольної команди забив гол командам суперників. Професійність футбольної команди була настільки високою, а гра злагоджена, що деякі учасники змагань не могли повірити, що в команді грають звичайні вчителі фізкультури, математики та інформатики, і вони ніколи таким складом не грали разом.

/Files/images/P1040034.JPG

Високе четверте місце це не випадковість і не банальне везіння, а результат важкої повсякденної праці наших освітян, показник майстерності вчителів фізичного виховання, активної життєвої позиції та високого ріівня розвитку спорту в нашому районі.

Хочу також відмітити значну підтримку в організації поїздки на спартакіаду начальника відділу освіти Курбанова О.М., який також був активним вболівальником та всіляко підтримував та підбадьорював наших спортсменів, до речі з начальників районних відділів освіти приїхали підтримати свої команди лише два.

Окрема подяка голові районної ради Мазуренку М.П., який вже другий рік поспіль, надає команді освітянських спортсменів для участі у обласній спартакіаді чудову спортивну форму.

Голова районної організації

профспілки працівників освіти і науки М.І.Свердлов

Кiлькiсть переглядiв: 301

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.