Повернутися до звичайного режиму

Представники освітян Коропщини взяли участь у обласній Спартакіаді членів Чернігівської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України

19 травня була проведена чергова Спартакіада членів Чернігівської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України у якій взяли участь більше 400 осіб – представників23 команд.

Спілчани змагалися в настільному тенісі, парковому волейболі, шахах, міні-футболі. Змагання розпочалася традиційним парадом команд. Учасників змагань привітали Тетяна Матвеєва, голова обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України; Микола Конопацький, начальник Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації; Ігор Москаленко, голова Федерації профспілкових організацій Чернігівської області; Ігор Григор’єв, голова Чернігівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак».

/Files/images/IMG_20180519_090726.jpg

Студенти Чернігівського національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка подарували учасникам спортивного свята захоплюючі номери художньої самодіяльності.

/Files/images/IMG_20180519_093500.jpg

Головним суддею Спартакіади вже не перший раз був майстер спорту із самбо та дзюдо, заслужений тренер України, суддя міжнародної категорії Петро Лобас, який і дав старт змаганням.

У спортивних змаганнях освітян взяла участь також команда освітян Коропщини. Незважаючи на те, що район невеликий, наша команда є однією з найсильніших області. В попередніх змагання ми зайняли 1 місце з міні-футболу та вибороли 4 загальнокомандне. В цьому році результат дещо скромніший, але без нагород ми не залишилися.

Найкраще виступили тенісисти Сергій Іллющенко (Коропська ДЮСШ) виборов бронзу серед чоловіків та Світлана Очкур (Коропська ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г. Шевченка) зайняла почесне 4 місце. Це дало змогу команді тенісистів зайняти 2 місце.

/Files/images/IMG_20180519_131252.jpg /Files/images/IMG_20180519_131033.jpg

Всі учасники змагань зробили вагомий внесок для досягнення високого результату. Волейболісти в першій же грі потрапили на найсильнішу команду змагань (Чернігівського педагогічного університету), при рівній грі з рахунком 2:1 виграла команда викладачів університету. Всі вболівальники, які спостерігали за грою, були одностайні в думці, що це була найкраща гра в змаганнях і була достойна фіналу. Доречі, жодної партії крім Коропу команда університету не програла.

/Files/images/IMG_20180519_105717.jpg

На високому рівні також виступили наша футбольна команда та шахісти.

/Files/images/IMG_20180519_121445.jpg

Незважаючи на те, що фортуна рідко поверталась до нас обличчям в загальному заліку Коропчани зайняли 14 місце з 23, що свідчить про високий спортивний потенціал освітян Коропщини, та дозволяє боротись за призові місця в наступному році.

Кiлькiсть переглядiв: 931

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.