Повернутися до звичайного режиму

Розмір доплати за престижність розлянуто на засіданні Президії РО

/Files/images/Президія.jpg

13.06.2018 р. проведено чергове засідання Президії районної організації Профспілки. На порядок денний виносилось питання: про розгляд звернення відділу освіти Коропської серищної ради щодо зменшення доплати за престижність педагогічним працівникам закладів дошкільної освіти селищної ради, про скликання пленуму районної організації, та інші поточні питання щодо роботи районної організації

Розглянувши подання відділу освіти Коропської селищної ради від 29 травня 2018 року №01-15/309, Президія районної організації не погодила зміни розміру доплати за престижність педагогічним працівникам ЗДО. На даний час підвищення заробітної плати педагогічним працівникам цієї категорії постановами КМУ не передбачено, тому, у разі зменшення доплати за престижність педагогічної праці з 20% до 10%, оплата праці працівникам зменшиться від 350 грн. до 470 грн., що не припустимо в умовах підвищення цін на товари та послуги. Сумарна економія буде становити лише близько 12000 грн, що не має суттєвої ваги для бюджету селищної ради.

/Files/images/Постанова Престижність.jpg

Президією прийнято рішення провести Пленум районної організації 22 червня 2018 року, на який винести питання виконання Колективної угоди між відділом освіти Коропської селищної ради та районною організацією Профспілки працівників освіти і науки України.

Кiлькiсть переглядiв: 911

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.