Повернутися до звичайного режиму

Початок нового навчального року. Досягнення та плани на майбутнє

Традиційно кожен новий навчальний рік для освітян розпочинається серпневими конференціями педагогічних працівників, які підводять підсумки роботи попереднього навчального року, визначають стратегічні пріоритети розвитку освіти регіону на найближчу перспективу та окреслюють шляхи їх реалізації

У серпневій конференції освітян Коропської об’єднаної територіальної громади , яка відбулася 28 серпня, взяли участь заступник Коропського селищного голови Василь Кравченко, начальник відділу освіти селищної ради Олег Курбанов, голова Коропської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Микола Свердлов.

Детально і тематично підсумував діяльність закладів освіти ОТГ у минулому навчальному році та окреслив пріоритети початкової освіти в умовах реформування нової української школи очільник відділу освіти Коропської селищної ради Олег Курбанов.

/Files/images/DSC_10554.JPG

Вчитель початкових класів Рождественської школи Любов Єрошенко в Чернігові навчалася як тренер, і вже потім передавала свій досвід колегами із Коропської та Корюківської ОТГ. Під час сьогоднішнього заходу Любов Іванівна детальніше розповіла про деякі новації.

/Files/images/DSC_10576.JPG

Про унікальну шестирічну співпрацю театру «Слово», діє при Карильській школі і театру «Ілюмінатор» (м. Чернігів) розповіла заступник директора Людмила Назаренко.

Про соціальний захист вчительської спільноти доповів голова районної організації профспілки працівників освіти Микола Свердлов також повідомив, що майже рік освітяни прожили за новим Законом «Про освіту». при прийнятті якого спільними зусиллями не допустили запровадження конкурсу і контракту для педагогічних працівників, зберегли надбавки за вислугу років, не допустили масової сертифікаціїпедагогів замість атестації.

/Files/images/DSC_10611.JPG

Інші виступаючі підсумували свої досягнення в минулому році та поділились своїм баченням удосконалення освітнього процесу, привітали освітян з наступаючим новим навчальниним роком

На закінчення освітянського форуму кращі представники педагогічних колективів області були нагороджені грамотами відділу освіти та нагородами Профспілки працівників освіти і науки України.

/Files/images/DSC_10638.JPG

Новий навчальний рік стартував!

Кiлькiсть переглядiв: 648

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.