Повернутися до звичайного режиму

Засідання президії районної організації

7 вересня відбулось засідання президії районної організації на якому було розглянуто ряд важливих питань, зокрема: «Про забезпечення підготовки загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних закладів до організованого початку 2016-2017 навчального року та створення належних умов для їх роботи»; «Про надання грошової винагороди педагогічним працівникам за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків (відповідно ст.57 Закону України „Про освіту”)»; «Про встановлення надбавки шкільним бібліотекарам»; «Про подання звернення до відділу освіти з приводу не виплати премії встановленої наказом по відділу освіти від 18.12.2015 року № 180-к», також розглянуті інші поточні питання та прийняті відповідні рішення.

Постановами президії прийнято рішення:

- Звернутись з пропозицією до відділу освіти Коропської районної державної адміністрації, встановити грошову винагороду педагогічним працівникам за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків (відповідно ст.57 Закону України „Про освіту”) в розмірі 50% посадового окладу та виплатити до Дня працівників освіти

- Звернутись з пропозицією до відділу освіти Коропської районної державної адміністрації, відповідно до постанови КМУ «Про підвищення заробітної плати працівникам бібліотек» від 30.09.2009 р. № 1073 зі змінами від 25.03.2014 р., встановити шкільним бібліотекарам надбавку за особливі умови роботи у розмірі 10 % посадового окладу.

- Подати звернення до відділу освіти Коропської районної державної адміністрації, щодо невиплати премії встановленої наказом по відділу освіти від 18.12.2015 року № 180-к. (текст звернення)

Кiлькiсть переглядiв: 302

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.